Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 5. 2016

Pokyny k používání loděk

Pokyny k používaní loděk pro navážení nástrah na revíru Morava 13C.

 

 

1. Navážení nástrahy loďkou je omezeno pouze pro lov na bojku, která je pevnou součástí udice. Lov na bojku je omezen pouze na lov sumce.

2. K navážení bojky je povoleno používat 3ks loděk umístěných trvale na vodní hladině štěrkoviště.První loďka je umístěna na zadní části jezera na straně od řeky Moravy, druhá loďka je na přední části jezera na straně od řeky Moravy a třetí loďka je ukotvena na přední části jezera na tlumačovské straně štěrkoviště.

3. Loďky jsou uzamčeny a klíče jsou k dispozici v kanceláři PS Kvasice v provozní době tj. každý pátek od 17,00 - 18,00 hod. Klíče se vydávají proti zaplacené záloze 100,-Kč.

4. Navážení nástrahy je prováděno na vlastní nebezpečí každého rybáře. Navážení nástrahy může provádět pouze rybář s platnou místenkou opravňující vsup do OP VZ. Loděk nesmí být zneužíváno pro jiné účely než k navezení bojky na lov sumců. V případě zneužití loďky k jinému účelu, než je popsáno dotyčnému rybáři, bude odejmuta místenka opravňující k lovu na Moravě 13C.

5. Navážení nástrah – bojky - je povoleno od 16. června. Navážení nástrah je povoleno pouze do 20,00 hod. Po této době již nelze nástrahu navážet. Po navezení nástrahy musí být loďka neprodleně vrácena na původní místo a uzamčena, čímž bude umožněno i ostatním rybářům navážení nástrahy.

6. Loďky mají určená místa ke kotvení a zakazuje se loďky uvazovat jinam než na místo ukotvení.

7. Loďku může používat rybářská stráž ke kontrolám lovících rybářů či při nasazování ryb do štěrkoviště.

8. Tento organizační pokyn byl schválen výborem PS Kvasice.